• ADHD
  • Lounas
  • Päivällinen

Kermainen lohipasta

Täyteläinen Fortini-lohipasta, johon tulee kermaa, parmesaania ja neutraalinmakuista Fortini Multi Fibre ‑valmistetta, on suosittu ruoka, joka maistuu taatusti sekä aikuisille että lapsille.

Annokset:

3-4

Arvostele tämä resepti
0 arvostelua
Jaa resepti

Ainesosat:

2 annostatagliatelle-tuorepastaa

1 porkkana (keskikokoinen)

½ punasipuli

1 valkosipulinkynsi

150 g lohta

1 rkl juoksevaa kasvirasvaa

1 pullo neutraalin makuista Fortini Multi Fibre ‑valmistetta

1 dl kuohukermaa (rasvapitoisuus 40 %)

2 rkl tiivistettyä hummerifondia

½ tl sambal oelek ‑chilitahnaa

½ sitruunan mehu

½ dl tuoretta/pakastettua tilliä hienonnettuna

½ dl hienoksi raastettua parmesaanijuustoa

suolaa, mustapippuria

 

Valmistus

  1. Pane ensin vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori porkkana, punasipuli ja valkosipuli ja paloittele kuutioiksi. Aseta sivuun.
  2. Leikkaa lohi noin 2 × 2 cm:n kokoisiksi paloiksi. Paista paloja kaikilta puolilta juoksevassa kasvirasvassa muutaman minuutin ajan. Lisää sekaan vihannekset ja paista muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kaada neutraalinmakuinen Fortini Multi Fibre, kerma, hummerifondi, sambal oelek –chilitahna ja sitruunamehu lohen päälle. Anna muhia miedolla lämmöllä noin 5–6 minuuttia.
  4. Keitä pasta. Valuta pasta huolellisesti. Lisää pasta paistinpannulle ja sekoita varovasti kastikkeen sekaan.
  5. Sekoita joukkoon tilli ja parmesaanijuusto.