• Jälkiruoka
  • Syöpä

Suklaamousse

Valmistusaika:
150min

Annokset:
3

Arvostele tämä resepti
0 arvostelua
Jaa resepti

Ainesosat:

Liivatelehteä 2

Munankeltuaista 2

tummaa suklaata 40 g

Sokeria 25 g

Kuohukermaa 1 dl

mokanmakuista Nutridrink Compact Protein –ravintojuomaa 1 pullo

 

Valmistus:

  1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  2. Vaahdota sokeri ja munankeltuaiset valkeaksi vaahdoksi.
  3. Sulata suklaa ja liivatelehdet vesihauteessa.
  4. Sekoita sulanut suklaa sokeri-keltuaisvaahtoon.
  5. Vaahdota molemmat Nutridrink -ravintojuoma ja kuohukerma erikseen.
  6. Lisää vaahdotettu Nutridrink ja kermavaahto suklaa-sokeri-keltuaisvaahtoon.
  7. Sekoita.
  8. Jaa vaahto pienempiin annoksiin ja jäähdytä jääkaapissa n. 2 tuntia ennen tarjoilua.